Doorgaan naar hoofdcontent

Healthy Sisters proberen pilates | Fit op jouw manier

 

 
 
 
Healthy Sisters proberen pilates | Fit op jouw manier 
 
 
WSV Oegstgeest: 'Wij zijn bewuster van onze positie als WSV'

Hoewel zorgverleners zijn opgeleid tot het praktische beroep zorg verlenen, wordt een langetermijnvisie en multidisciplinaire samenwerking steeds relevanter. In wijksamenwerkingsverbanden (WSV's) wordt namelijk gevraagd om een koers en bestuurscompetenties. Om besturen hierin te ondersteunen hebben Rijncoepel en WSV Support samen met Reos en Zorg en Zekerheid een leergang voor WSV-besturen ontwikkeld. 
 
 
 
Nog geen duurzame oplossing voor het vinden en gebruiken van keuzehulpen

Een werkgroep binnen het programma Uitkomstgerichte Zorg heeft onderzocht hoe keuzehulpen duurzaam en blijvend ingezet kunnen worden. Het is binnen het programma niet gelukt hier een oplossing voor te vinden. De structurele financiering is daarbij de belangrijkste drempel. Lees meer over Nog geen duurzame oplossing voor het vinden en gebruiken van keuzehulpen
 
 
 
Hoe lang mag je iemand vragen zich vast te leggen?
Met haar stichting wil columnist Marijke Westerduin de lokale toegang tot mondzorg in Senegal verbeteren. Onderdeel hiervan is een gesponsorde tandheelkundige opleiding. "Maar is het wel ethisch om deze studenten een contract te laten tekenen voor 14 jaar?"


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.