Nieuwsbrief

Al het zorgnieuws via de digitale Knipselkrant

De digitale knipselkrant / nieuwsbrief van de ZorgSector geeft een overzicht van actuele ontwikkelingen en standpunten in de zorgsector. Wij zoeken het zorgnieuws op, zodat u het slechts nog hoeft te lezen.

We brengen het zorgnieuws van verschillende brancheorganisaties, zorgautoriteiten, medische vakbladen, zorginstellingen en andere spelers in het zorgveld. Ontvang de waardevolle inzichten uit het veld! Volg ons en weet wat er speelt!

Bedrijfsabonnement

De ZorgSector biedt werkgevers de mogelijkheid om één bedrijfsabonnement af te nemen voor alle medewerkers. Wilt u een bedrijfsabonnement? Gebruik dan dit formulier op de website van de uitgever.

Particulier abonnement

Bent u particulier en wilt u alleen een abonnement voor uzelf, gebruik dan onderstaande mogelijkheden.
U kunt betalen via Paypal, Ideal of bankoverschrijving.

Betalen via Paypal: Prijs € 12,75 per jaar!
Via Paypal wordt uw abonnement vrijwel onmiddelijk na betaling geactiveerd. Bij Ideal is er een verwerkingstijd van enkele dagen. Betalen via Paypal kan met uw bankrekening of creditcard, is simpel, gratis en 100% veilig. Klik hiervoor op de gele buttons.

Dagelijks 3x per week Wekelijks
Betalen via Ideal:

Prijs  € 12,95 per jaar!
Stap1: Vul uw naam en e-mail in om ons te vertellen waar we de digitale knipselkrant naartoe gaan sturen. Kies vervolgens hoevaak u de nieuwsbrief wilt ontvangen.
Stap 2: U ontvangt een e-mail met een betaallink waarmee u met Ideal kunt betalen. 


Betalen via bankoverschrijving:
Hebt u een factuur nodig en wilt u zelf het bedrag overboeken via uw bankerekening? Gebruik dan op de website van de uitgever dit formulier.De website en nieuwsbrief over De ZorgSector is een uitgave van De Digitale Herrieschopper
en Henk Reports | tekst & beeld. KVK: 30277211.