Doorgaan naar hoofdcontent

The fight against COVID-19

 

 
 
 
The fight against COVID-19 
 
 
Mijn werkgever wil me zomaar ontslaan omdat hij vindt dat ik disfunctioneer. Wat kan ik nu het beste doen?

De werkgever van diĆ«tist Babette Jansen confronteerde haar vorige week plotseling met ontevredenheid over haar functioneren. Dat komt als een donderslag bij heldere hemel omdat daarvan in alle voorgaande jaren nog nooit iets is gebleken. Bovendien heeft hij na het…

Het bericht Mijn werkgever wil me zomaar ontslaan omdat hij vindt dat ik disfunctioneer. Wat kan ik nu het beste doen? verscheen eerst op FBZ.
 
 
 
Minder jodium in voeding is risico voor zwangeren

Nederlanders krijgen steeds minder jodium binnen uit hun voeding. Dat kan bij zwangere vrouwen een risico vormen voor het ongeboren kind. Drie onderzoekers roepen op tot meer aandacht voor dit probleem. Ze pleiten onder meer voor een campagne voor het eten van meer vis, schelpdieren en zeewier. Steeds minder jodium Emeritus hoogleraar pathofysiologie Frits Muskiet, [...]

The post Minder jodium in voeding is risico voor zwangeren appeared first on Nieuws voor diƫtisten.Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.