Doorgaan naar hoofdcontent

Meet and greet zorgaanbieders

 

 
 
 
Meet and greet zorgaanbieders

We zien dat een grotere groep inwoners hulp nodig heeft bij soms best lastige vragen zoals: hoe zorg ik ervoor dat ik fijn en veilig oud kan worden thuis; hoe zorg ik, samen met mijn ex, voor mijn kind; of hoe kan ik meedoen in Dronten door bijvoorbeeld het vinden van een baan of het maken van vrienden.De gemeente heeft de aanbesteding van jeugdhulp, Wet maatschappelijke ondersteuning en de participatiewet gecombineerd, zodat de samenwerking makkelijker tot stand kan komen als dat nodig is.Op 15 september kwamen alle aanbieders en de gidsen samen in de Meerpaal om te spreken over de nieuwe contracten. Door meer samen te werken willen we beter aansluiten bij de vragen van onze inwoners. 
 
 
'De juiste plek' en ontmoeting als voorwaarde voor een gezonde leefomgeving
Wonen 
 
 
Loket geopend voor nieuwe subsidie zeggenschap in de zorg


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.