Doorgaan naar hoofdcontent

5 Redenen waarom u over moet stappen op de G:BOX-XRQ

 

 
 
 
5 Redenen waarom u over moet stappen op de G:BOX-XRQ
De G:BOX-XRQ is een gel documentatie systeem voor DNA/RNA en eiwitdetectie. De G:BOX is uitermate geschikt voor chemiluminiscentie en routine-gelanalyse. Vijf redenen waarom u moet overstappen op de G:BOX: - 4 MP high quantum efficiency (QE) camera, picogram detectie. Door de gekoelde camera valt de achtergrondruis weg, scherpere foto's heeft u nog niet gehad. - Beelden multiplexen tot 5 diverse kanalen met UV, blauw en RGB HI-LED licht opties. Wissel eenvoudig tussen blots en gels. Mogelijkheid om stain-free foto's te maken. - Besparen op kosten en tijd. Perfecte belichte chemiebeelden in enkele klikken, zonder gebruik te hoeven maken van de tijdrovende X-ray film. - Controleer uw data snel in het GeneSys applicatiegedreven softwareprogramma. En analyseer uw data achter uw eigen PC met GeneTools, ongelimiteerd. - Software conform de CFR21 Part 11. Volledige traceerbare resultaten en te gebruiken voor diverse audits. Voor meer informatie over SynGene G:BOX geldocumentatiesystemen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het vinden van de oplossingen voor uw lab! 
 
 
Overledenen per week, provincie en gemeente, week 34, 2022
Tabellen met gegevens over het aantal overledenen onder de bevolking van Nederland per week. Uitsplitsingen naar gemeente. leeftijd, geslacht, Wlz-zorggebruikers. 
 
 
Sterke toename spijsverteringsziekten

Maag-, lever- en darmaandoeningen zijn de afgelopen 25 jaar met een kwart toegenomen en zijn de 3e oorzaak van alle ziekenhuisopnames. Van alle overlijdens in 2019 was bij 10 procent een MDL- aandoening de onderliggende doodsoorzaak. Dat blijkt uit onderzoek van het RIVM en is aanleiding voor de campagne "Listen to your Guts" van de [...]

The post Sterke toename spijsverteringsziekten appeared first on Nieuws voor diƫtisten.Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.