Doorgaan naar hoofdcontent

Nederlandse ggz wil dat raad van toezicht GGzE schorsing intrekt

 

 
 
 
Nederlandse ggz wil dat raad van toezicht GGzE schorsing intrekt
Branchevereniging de Nederlandse ggz valt de raad van toezicht van GGZ Eindhoven keihard af in haar conflict met de raad van bestuur, OR en Cliëntenraad. In een vertrouwelijke brief aan de raad van toezicht schrijven voorzitter Ruth Peetoom en vice-voorzitter Stephan Valk dat ze de geschorste bestuurders volop steunen. Ze willen dat de toezichthouders hun besluit terugdraaien.



 
 
 
Boven de lopende band de kwaliteit van uw producten meten !
Dat kan heel simpel met de Corona Process® van ZEISS. Het enige spectrometersysteem dat u nodig heeft voor al uw meetbehoeften. Met zijn uitgebreide golflengtebereik kan het tegelijkertijd ingrediënten en kleuren bepalen en het levert nauwkeurige en reproduceerbare resultaten op. Dit systeem is geschikt voor heel veel productgroepen: - Zaden en granen - Dier- en Mengvoeder - Grond en Compost - Zuivelproducten - Gemalen vlees - Aardappelproducten zoals Patat en Chips Het voordeel van meten in het proces is: U meet veel kwaliteitsparameters tegelijk U kunt direct aanpassingen doorvoeren om het proces te optimaliseren U bespaart geld, tijd en middelen door verspilling tegen te gaan Wilt u meer informatie over deze optie? Mail ons dan! Wij helpen u graag verder.



 
 
 
Financiële kengetallen zorginstellingen 2021
Maatwerktabel met voorlopige cijfers over grenswaarden van financiële kengetallen van zorginstellingen over het jaar 2021.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.