Doorgaan naar hoofdcontent

IZA: Meer tijd voor onderhandeling, nog niet Voor De Patiënt

 

 
 
 
IZA: Meer tijd voor onderhandeling, nog niet Voor De Patiënt
Meer Tijd Voor De Patiënt, ANW en concrete afspraken, dat is wat de huisartsenzorg nu dringend nodig heeft. Deze doelen zijn nog niet bereikt na de laatste geplande onderhandeldag. De IZA-planning verschuift een paar dagen. In die extra tijd praten alle partijen door en schrijft VWS door aan een volgende versie van het IZA. Wij blijven bij de inzet waarvoor u en duizenden collega-huisartsen naar het Malieveld kwamen. Wel passen we de data van de ledenpeiling en de extra Landelijke Ledenvergadering aan. 
 
 
Monkeypox situation update, as of 25 August 2022
Since the start of the monkeypox outbreak and as of 25 August 2022, 17 202 confirmed cases of monkeypox (MPX) have been reported from 29 EU/EEA countries. 
 
 
Verbeteren behandeling eetstoornissen
"Nog steeds overlijdt zo'n 1% van de mensen met een eetstoornis door suïcide of aan de gevolgen van de eetstoornis zelf. In de behandeling van eetstoornissen is er dan ook nog veel ruimte voor verbetering. Om mensen met een eetstoornis nog beter te begrijpen, ben ik dit onderzoek gestart," vertelt Ankie Roedelof, klinisch psycholoog en systeemtherapeut bij Team Eetstoornissen van GGzE.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.