Doorgaan naar hoofdcontent

Generic protocol for COVID-19 vaccine effectiveness studies at long-term care facilities in the EU/EEA

 

 
 
 
Generic protocol for COVID-19 vaccine effectiveness studies at long-term care facilities in the EU/EEA
This protocol outlines the methods for a prospective cohort study in long-term care facilities (LTCFs) to evaluate the effectiveness of COVID-19 vaccines in preventing laboratory-confirmed SARS-CoV-2 symptomatic infection in LTCF residents.



 
 
 
Nieuwe Fitbit smartwatch met continue Afib monitoring

Fitbit heeft vandaag een nieuwe smartwatch gepresenteerd, de Sense 2. Het is, zoals de naam al doet vermoeden, de opvolger van de Sense uit 2020. Veel Fitbit smartwatches waren al in staat atriale fibrillatie te detecteren, maar met de Sense 2 is een belangrijke volgende stap gezet: continue Afib monitoring. Nederland is een van de eerste landen waar, dankzij het onlangs toegekende CE-keurmerk en FDA-goedkeuring, deze nieuwe functie uitgerold gaat worden, in combinatie met de nieuwe Sense 2 smartwatch.

Het bericht Nieuwe Fitbit smartwatch met continue Afib monitoring verscheen eerst op ICT&health.




 
 
 
Geestelijk Verzorger met open houding – TriviumMeulenbeltZorg

Jij weet van het belang van zingeving. Ben jij een Geestelijk Verzorger met een open houding ten opzichte van diverse levensbeschouwingen? Denk jij actief mee over actuele kwesties op het gebied van zingeving als wezenlijk onderdeel van goede en persoonlijke zorgverlening? Heb jij een heldere visie op geestelijke verzorging [...]

Het bericht Geestelijk Verzorger met open houding – TriviumMeulenbeltZorg verscheen eerst op VGVZ.



Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.