Doorgaan naar hoofdcontent

Wekelijks 3000 coronadoden in Europa

 

 
 
 
Wekelijks 3000 coronadoden in Europa
Hoewel het aantal coronapatiƫnten op de intensive care redelijk laag blijft, sterven in Europa elke week toch nog steeds bijna 3000 mensen aan het coronavirus. Verder is de afgelopen zes weken het aantal besmettingen verdrievoudigd in de Europese regio, meldt de directeur Europa van de wereldgezondheidsorganisatie WHO, Hans Kluge. Hij roept landen dringend op het virus weer beter in de gaten te houden en verspreiding in te dammen. Anders kunnen in de herfst en winter problemen ontstaan. 
 
 
Invultools slaan aan bij Villa Hooghe Heide

Invultools van KIK-V zijn handig voor kleinschalige organisaties zoals Villa Hooghe Heide, een particuliere woonzorgvoorziening voor ouderen. Na een uitgebreide test van de tools is het team dat daar werkt daarvan in ieder geval overtuigd. Speciale invultools rond de thema's personele samenstelling en basisveiligheid werden vanaf 2022 door zorgmedewerkers verkent door het invullen van de gegevens onder meer uit de rapporten van het ECD-systeem en info vanuit de zorgplannen.

Het bericht Invultools slaan aan bij Villa Hooghe Heide verscheen eerst op ICT&health.
 
 
 
Mindfulness veelbelovende oplossing voor mensen met blijvende angstklachten
Mindfulness draagt bij aan het verbeteren van mentale klachten, blijkt uit een onderzoek naar de werking van Mindfulness Based Cognitive... Lees verder


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.