Doorgaan naar hoofdcontent

Personeelstekort Huishoudelijke Ondersteuning

 

 
 
 
Personeelstekort Huishoudelijke Ondersteuning
In veel sectoren is er momenteel sprake van krapte op de arbeidsmarkt en personeelstekort. Ook de aanbieders Huishoudelijke Ondersteuning in onze gemeente hebben steeds meer moeite om personeel te vinden. Dit zorgt ervoor dat het steeds lastiger wordt om voor een cliƫnt een geschikte aanbieder voor de Huishoudelijke Ondersteuning te vinden. Dit probleem is de afgelopen maanden groter geworden.... 
 
 
Natuurlijk herstel tandglazuur stapje dichterbij
Beschadigd tandglazuur herstelt zich helaas niet vanzelf. Maar onderzoekers van de KU Leuven en Universiteit Hasselt maken dat in de toekomst wellicht toch mogelijk. Zij zijn er in geslaagd om van tand-stamcellen ameloblasten te maken, die op hun beurt glazuurcomponenten produceren. 
 
 
Nieuwe brochure: Een diagnose autisme… en dan?
13 juli 2022 – Heb je als volwassene net de diagnose autisme gekregen en vraag je je af wat je nu kunt doen? Deze brochure helpt je op weg met informatie waarvan anderen zeggen: "Had ik dat maar eerder geweten!". De brochure geeft een beknopt overzicht van wat je zelf kunt doen en waar je... Lees verder... Het bericht Nieuwe brochure: Een diagnose autisme… en dan? verscheen eerst op .


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.