Doorgaan naar hoofdcontent

5e editie Vanstreek Festival

 

 
 
 
5e editie Vanstreek Festival
Op zondag 4 september tussen 11.00 en 16.00 uur vindt de 5e editie van dit bijzondere festival plaats. 
 
 
MIND maakt zich zorgen over voortbestaan vrije artsenkeuze
De vrije artsenkeuze voor cliƫnten in de ggz moet blijven bestaan. Zeker met het oog op de lange wachtlijsten in de ggz, is het onaanvaardbaar dat de keuzevrijheid van mensen zou worden aangetast. Hiervoor pleit MIND in haar brief die ze vorige week naar minister Helder heeft gestuurd. Aanleiding voor de brief is de discussie aan de Integrale Zorg Akkoord-tafels over de verdere inperking of zelfs de mogelijke afschaffing van de vrije artsenkeuze van patiƫnten door het wijzigen of schrappen van artikel 13 Zvw. MIND maakt zich ernstig zorgen.Twee jaar geleden schreef MIND ook al een brief over de vrije... 
 
 
'Multidisciplinair opleiden stimuleert innovatie'

"In de zorg wordt steeds meer nadruk gelegd op het bevorderen van gezondheid en het voorkomen van langdurig verminderd functioneren bij chronische aandoeningen. Dat maakt de denkramen van de revalidatiegeneeskunde steeds breder inzetbaar", In de coverstory van ICT&health 4 vertellen zij hoe de in revalidatiezorg gespecialiseerde zorggroep innoveert en haar integrale benadering van gezondheid vertaalt naar de eerste en tweede lijn.

Het bericht 'Multidisciplinair opleiden stimuleert innovatie' verscheen eerst op ICT&health.Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.