Doorgaan naar hoofdcontent

Waar geen weg is moet je hem maken

 

 
 
 
Waar geen weg is moet je hem maken
Als ik mijzelf vergelijk met mijn collega's vind ikzelf dat ik nergens in uitblink, het is hooguit mijn veelzijdigheid binnen de hulpverlening welke opvallend is. Dit viel ambulanceblog ook op waardoor we met elkaar in contact kwamen wat resulteerde in dit artikel. Laat ik mijzelf eerst even voorstellen, mijn naam is Vincent van den Ham, […] Het bericht Waar geen weg is moet je hem maken... 
 
 
XVIVO Perfusion AB, XVIVO Perfusion AB, XVIVO Organ Chamber
Er is vastgesteld dat de primaire verpakking voor een aantal batches van de XVl\/O Organ Chamber™ zichtbare defecten kan hebben in de sealnaad van de zak. De zichtbare defecten betreffen niet gesealde delen van de sealnaad, d.w.z. de zak is niet volledig gesloten. !\liet-afgedichte secties in de sealnaad kunnen de steriliteit van het product in gevaar brengen. Het is daarom belangrijk om GEEN... 
 
 
Wachttijd Wmo Mook en Middelaar


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.