Doorgaan naar hoofdcontent

Gegund voor aanbestedingsopdracht jeugdhulp door gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam

 

 
 
 
Gegund voor aanbestedingsopdracht jeugdhulp door gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam
De gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam (MVS) maakten vandaag bekend dat de aanbestedingsopdracht voor de meeste vormen van jeugdhulp vanaf 2023 is gegund aan Mevis, een samenwerkingsverband bestaande uit Timon, MEE Rotterdam Rijnmond, Yulius, ASVZ en Prokino Zorg. Met de keuze voor deze nieuwe samenwerkingspartner is een volgende belangrijke stap gezet in de invoering van het MVS... 
 
 
100 dagen in je hoofd: geestelijk verzorger
In aflevering drie van '100 dagen in je hoofd' zagen we Vince in onze kapel stilstaan bij zijn overleden ouders. Dit deed hij samen met humanistisch geestelijk verzorger Lisa van Duijvenbooden. Bij GGzE werken zeven geestelijk verzorgers; allemaal vanuit een verschillende levensbeschouwing. Zij zijn onderdeel van ons Centrum voor Bezinning. 
 
 
100 dagen in je hoofd: Marlou
Vanavond zagen we Tim in gesprek met GGZ-agoog Marlou over de impact van soms heftige gebeurtenissen op de afdeling van OPSY. Voor Tim was het een nieuwe ervaring om zoveel verdriet en pijn te zien bij iemand. De impact hiervan bij Tim was voor Marlou een eyeopener: "Het deed me weer beseffen dat ik bijzonder werk heb."


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.