Doorgaan naar hoofdcontent

Een bevrijd leven- Peter Pijls over wonen in vrijheid

 

 
 
 
Een bevrijd leven- Peter Pijls over wonen in vrijheid
Hoe ik woon: Ik woon boven een beschermde woonvorm waar ik zelf vijf jaar resideerde. Door een bijna surrealistisch toeval kreeg ik bijna vier jaar geleden mijn appartement van de woningbouwvereniging precies in de maand dat mijn indicatie voor beschermd wonen afliep. Had ik dit huisje niet gekregen, dan was ik in een chalet op […] Het bericht Een bevrijd leven- Peter Pijls over wonen in... 
 
 
Openingstijden 27 april, 5 & 6 mei
Het gemeentehuis, CJG Voorst (Centrum voor Jeugd en Gezin) en Maatschappelijk Netwerk Voorst zijn de gehele dag gesloten op woensdag 27 april (Koningsdag), donderdag 5 mei (Bevrijdingsdag) en op vrijdag 6 mei. 
 
 
'Enkel aandacht voor lichamelijk herstel long-COVID werkt niet echt'


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.