Doorgaan naar hoofdcontent

De peuterspeelzaal: Grapjes maken is niet altijd handig – onveiligheid & vroegkinderlijk trauma

 

 
 
 
De peuterspeelzaal: Grapjes maken is niet altijd handig – onveiligheid & vroegkinderlijk trauma
Geeske haalt als jong meisje een grapje uit. Het leidt tot een onveilige situatie. Een blog over het ontbreken van vertrouwen en veiligheid. Het bericht De peuterspeelzaal: Grapjes maken is niet altijd handig – onveiligheid & vroegkinderlijk trauma verscheen eerst op PsychoseNet. 
 
 
Kabinet wil coronatoegangsbewijs toch uit tijdelijke wet halen
Het kabinet wil het coronatoegangsbewijs (ctb) toch uit de Tijdelijke wet maatregelen Covid-19 halen. Zorgminister Ernst Kuipers zei na afloop van de ministerraad dat deze maatregel uit de zesde verlenging wordt gehaald, die op 1 juni ingaat. Aanvankelijk wilde het kabinet het toegangsbewijs wel in de zogeheten gereedschapskist laten om snel weer te kunnen inzetten als de coronabesmettingen weer... 
 
 
Acute hepatitis: wat is dat en hoe weet ik of mijn kind in gevaar is?
In Nederland zijn in de eerste maanden van dit jaar vier kinderen zo ziek geworden door hepatitis dat er bij drie van hen een levertransplantatie noodzakelijk was. Professor kinderarts Dasja Pajkrt, gespecialiseerd in virale kinderinfectieziekten, stelden we de vraag: loopt mijn kind ook gevaar en waar moet ik op letten?


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.