Doorgaan naar hoofdcontent

Wie-ik-ben- Vlinder over haar zelfbeeld

 

 
 
 
Wie-ik-ben- Vlinder over haar zelfbeeld
Naar mijn idee wordt de sluier steeds minder waardoor dit soort eigenaardigheden mij gaan opvallen. De sluier van de paroxetine bedoel ik. Het bericht Wie-ik-ben- Vlinder over haar zelfbeeld verscheen eerst op PsychoseNet. 
 
 
Ik was de hele dag bang dat ik een hartaanval zou krijgen
Melissa denkt vaak dat ze doodgaat of heel ziek is, terwijl artsen niets kunnen vinden. Die... Lees verder 
 
 
JGZ en Oekraïense gezinnen
De Handreiking Intake jeugdgezondheidszorg (JGZ) voor statushouderskinderen uit 2017 is een aanvulling op de reguliere werkwijze, kennis en vaardigheden van de JGZ-professional. De handreiking biedt ondanks verouderde links goede ondersteuning aan JGZ-professionals die te maken hebben met de zorg voor de huidige vluchtelingenstroom. Mensen uit Oekraïne kunnen voorlopig visumvrij verblijven en...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.