Doorgaan naar hoofdcontent

Abbott FA-Q122-CRM-1 - Merlin™ and Merlin™2 Patient Care System (PCS)

 

 
 
 
Abbott FA-Q122-CRM-1 - Merlin™ and Merlin™2 Patient Care System (PCS)
Indien een gebruiker de knop "Hold to Test" indrukt en besluit te stoppen met testen door de knop los te laten voordat de eerste voltageverlaging heeft plaatsgevonden (in de krappe tijdsperiode van ongeveer 2,5 seconden na het begin van de test), kan het zijn dat de programmer doorgaat met de Decrement Test in plaats van die te beëindigen en terug te keren naar de permanent geprogrammeerde...



 
 
 
Technologische soevereiniteit nodig voor datagestuurde zorg
De oorlog in Oekraïne laat zien dat ook innovatie sterk wordt beïnvloed door de geopolitieke situatie. En dat heeft ingrijpende gevolgen voor de steeds meer datagestuurde gezondheidszorg, aangezien politieke en economische autonomie gelijk is aan technologische soevereiniteit in de 21e eeuw. Het bericht Technologische soevereiniteit nodig voor datagestuurde zorg verscheen eerst op ICT&health.



 
 
 
4Dental Tandtechniek: Sterk in tandtechnisch werk
4Dental Tandtechniek, dé partner in tandtechniek! 4Dental is één van de grote tandtechnische ondernemingen in Nederland en heeft 45+ tandtechnische vestigingen, verspreid over heel Nederland. Door de geografische spreiding staat 4Dental letterlijk en figuurlijk dichtbij haar klanten. Naast het Nederlandse techniekwerk bieden wij een voordelig alternatief uit Thailand.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.