Doorgaan naar hoofdcontent

mRNA-vaccin meest effectieve booster na Janssen-vaccinatie

 

 
 
 
mRNA-vaccin meest effectieve booster na Janssen-vaccinatie
Na een eerste prik met het Janssen-vaccin is boosten met een mRNA-vaccin het meest effectief. Een booster zorgt voor een betere afweerreactie tegen het coronavirus dan een enkelvoudige vaccinatie. Dat blijkt uit onderzoek geleid door Erasmus MC, gepubliceerd in de New England Journal of Medicine. 
 
 
Voedseleducatie Platform breidt uit
Het Voedseleducatie Platform, dat op 75 procent van de basisscholen onder meer Smaaklessen verzorgt, breidt het excursieaanbod uit. Ook krijgt het landelijke event "Kok in de klas" een impuls. Koks, diƫtisten en boeren Het Voedseleducatie Platform is een publiek-private samenwerking waarin Wageningen University & Research samen met bedrijfsleven, overheid, onderwijs en maatschappelijke... 
 
 
Winterdepressie bestrijd je niet met nieuwsstop: 'Beter om weerbaar te worden'
De wintermaanden kunnen je een deprimerend gevoel bezorgen, vooral nu de coronacrisis nog altijd op ons gemoed drukt. Een veelgehoorde tip tegen een winterdip of een winterdepressie is om negativiteit te vermijden door bijvoorbeeld minder het nieuws over het coronavirus te volgen. Dat is echter niet de meest geschikte oplossing, zeggen experts tegen NU.nl.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.