Doorgaan naar hoofdcontent

Geweld vaker gestopt sinds start programma “Geweld hoort nergens thuis”

 

 
 
 
Geweld vaker gestopt sinds start programma "Geweld hoort nergens thuis"
Uit de eindrapportage Geweld hoort nergens thuis blijkt: Inmiddels lukt het bij drie op de tien gezinnen om het geweld in deze periode helemaal te stoppen. Maar in 53 procent van de gezinnen komt na anderhalf jaar nog wel veelvuldig en ernstig geweld voor. Het bericht Geweld vaker gestopt sinds start programma "Geweld hoort nergens thuis" verscheen eerst op Jeugdartsen Nederland. 
 
 
Ruim de helft van peuters nog nooit naar de tandarts geweest
Meer dan de helft (55,6%) van de kinderen van 2 en 3 jaar oud gaat niet naar de tandarts. Helaas weten veel ouders niet dat controles voor alle kinderen tot 18 jaar vergoed worden. Het bericht Ruim de helft van peuters nog nooit naar de tandarts geweest verscheen eerst op Jeugdartsen Nederland. 
 
 
Welke JGZ-professional wil meedenken over nieuwe veiligheidsfolders?
VeiligheidNL heeft de basisvoorlichting over kinderveiligheid verwerkt in 5 folders. Deze folderlijn sluit niet langer aan bij de behoeften van ouders en de werkwijze van de JGZ-professionals. Tijd voor vernieuwing en dat kunnen en willen wij niet zonder jullie doen! Wat gaan we doen? Als JGZ-professional speel jij een belangrijke rol om ouders te helpen […] Het bericht Welke...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.