Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit maart 6, 2023 tonen

Vernieuwde brochure seksueel grensoverschrijdend gedrag

Vernieuwde brochure seksueel grensoverschrijdend gedrag De inspectie gezondheidszorg en jeugd (IGJ) heeft een verbeterde versie uitgebracht van de brochure "Het mag niet, het mag nooit" over seksueel grensoverschrijdend gedrag in de zorg en de jeugdhulp. Hierin is meer aandacht voor het bespreekbaar maken en voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Gedragswetenschapper Jeugd

Gedragswetenschapper Jeugd Ben je een echte professional, daadkrachtig en werk je graag in een dynamische omgeving met gezinnen met meervoudige en complexe problemen op het gebied van jeugdzorg? Dan is de functie gedragswetenschapper beslist iets voor jou! Reageer voor 27 maart 2023.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Langdurige borstvoeding en tandbederf

Langdurige borstvoeding en tandbederf Binnen de JGZ kennen we allemaal het beeld van de zuigflescariës. Hoewel borstvoeding vaak als onschuldig wordt beschouwd in het veroorzaken van tandbederf, hebben internationale studies laten zien dat kinderen die langdurig borstvoeding krijgen toch een hogere kans hebben...   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Elekta Instrument AB, FCA-EIAB-0009, Leksell Stereotactic System

Elekta Instrument AB, FCA-EIAB-0009, Leksell Stereotactic System Due to a printing error Elekta has shipped out the wrong instructions for use (IFU) when shipping Leksell Stereotactic System (LSS) and Leksell Neurosurgical Instruments (LNI). Instead of the IFU including both LSS and LNI (1007063, Rev 04), Elekta has shipped an IFU only including the LSS (1007063, Rev 05). The incorrect IFU does not contain any information on the LNI. Customers have therefore been left without an IFU for the delivered instruments.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Pilot met monitoringscentrum bij Bravis

Pilot met monitoringscentrum bij Bravis Meer dan zeshonderd patiënten van het Bravis ziekenhuis meten momenteel thuis diverse waarden. Sinds begin maart 2023 komen al die meetresultaten binnen bij het nieuwe monitoringscentrum van het ziekenhuis. Hier werken vier verpleegkundigen vanuit een centraal punt. Ze houden alle meldingen die binnenkomen in de gaten en ondernemen waar nodig actie. Het monitoringscentrum is een pilot die over een jaar wordt geëvalueerd. Het bericht Pilot met monitoringscentrum bij Bravis verscheen eerst op ICT&health.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Brief aan Kamer: voer prehabilitatie breed in

Brief aan Kamer: voer prehabilitatie breed in Prehabilitatie - het verbeteren van de conditie voorafgaand aan een operatie – zou standaardzorg moeten worden. Daarvoor pleiten ziekenhuizen, patiëntenorganisaties en fysiotherapeuten in een brief aan het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Brede invoering en bekostiging van prehabilitatie bespaart zorgkosten, aldus de indieners. Sneller herstel De brief is afkomstig van de Nederlandse Federatie [...] The post Brief aan Kamer: voer prehabilitatie breed in appeared first on Nieuws voor diëtisten.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .