Doorgaan naar hoofdcontent

Symposium van Noordkop Gezond van Elkaar

 
Symposium van Noordkop Gezond van Elkaar

Symposium van Noordkop Gezond van Elkaar De Kop van Noord-Holland positief gezond in 2023: dat is de doelstelling van Noordkop Gezond voor Elkaar. Dat lukt alleen als we het samen doen en van elkaar leren. Omring, GGD Hollands Noorden, HKN Huisartsen en ZONH lanceren voor het regionetwerk Noordkop Gezond voor Elkaar het gelijknamige symposium Noordkop Gezond…

The post Symposium van Noordkop Gezond van Elkaar appeared first on ZONH.Verandering in beweging zetten

"Mám, páp, kijk mij gaan!" Zwaaiend fietst mijn dochter rond de dorpsspeeltuin. Scheef hangt ze. En ze trapt ongelijk. Mijn handen jeuken. Zal ik naar haar toe rennen en de fiets vasthouden voor stabiliteit? Ik kijk mijn vrouw aan en zie dat ze hetzelfde denkt. We knikken elkaar toe; nee, wie wil ontwikkelen heeft immers ruimte en vertrouwen nodig. Ruimte om te bewegen in de gewenste richting en vertrouwen om van fouten te kunnen leren?Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.