Doorgaan naar hoofdcontent

17th update - Common list of COVID-19 antigen tests

 
17th update - Common list of COVID-19 antigen tests

17th update - Common list of COVID-19 antigen testsHuman medicines European public assessment report (EPAR): Jorveza, budesonide, Esophageal Diseases, Date of authorisation: 08/01/2018, Revision: 5, Status: Authorised
Human medicines European public assessment report (EPAR): Jorveza, budesonide, Esophageal Diseases, Date of authorisation: 08/01/2018, Revision: 5, Status: Authorised


Politieke Avond op 11 oktober 2022

Op dinsdag 11 oktober is de volgende Politieke Avond in het gemeentehuis in Borculo. Tijdens een Politieke Avond worden er eerst politieke sessies gehouden over uiteenlopende onderwerpen en aansluitend is de raadsvergadering waarin de gemeenteraad besluiten neemt. Alle vergaderingen zijn openbaar. U bent van harte welkom op de publieke tribune.Achterhoek PrideVan 19.30 tot 20.15 uur vertellen initiatiefnemers van de Achterhoek Pride meer over het evenement dat dit jaar voor het eerst plaatsvond en waarom dit zo belangrijk is. Daarnaast is er ook een ambtenaar aanwezig die vertelt wat de gemeente Berkelland doet om er voor te zorgen dat iedereen zichzelf kan zijn, wat je geslacht, gender, geaardheid, afkomst of religie ook is.Regionale aanbesteding jeugd en WmoTijdens de politieke sessie van 20.30 tot 21.15 uur wordt de gemeenteraad geïnformeerd over het aanbestedingstraject voor jeugdhulp en de Wet maatschappelijke ondersteuning. De gemeente geeft veel geld uit aan zorg en de aanbesteding is een uitgebreid proces dat zorgvuldig wordt doorlopen. De gemeenteraad wordt daarom bijgepraat over de stand van zaken, de financiële afspraken en belangrijke ontwikkelingen voor de aankomende tijd.Raadsvergadering start om 21.30 uurOp de agenda van de raadsvergadering staan tot nu toe alleen hamerstukken. Dat houdt in dat er over de onderwerpen geen debat wordt gevoerd. De voorstellen waarover een besluit wordt genomen, zijn:Beëdiging commissielid Stefan Wallerbos van BBBLBestuursrapportage 2022InsprekenWilt u inspreken bij een van de onderwerpen? Neem dan voor 16.00 uur op de dag van de vergadering contact op met de griffie via [email protected] of 0545-250 805.Meer informatieOp www.gemeenteberkelland.nl vindt u onder andere de agenda met de bijbehorende stukken van de Politieke Avond en de link naar de live uitzending.


Antwoorden op de Kamervragen over oversterfte en vaccinaties
Minister Kuipers (VWS) geeft antwoord op de Kamervragen van het lid Van Houwelingen (FvD) over oversterfte en vaccinaties.


Primeur LUMC: Europa's eerste Angio CT-suite brengt tumoren beter in beeld

In 2021 presenteerde Philips de eerste hybride Angio CT-suite. Het LUMC gaat nu als eerste Europese ziekenhuis dit state of the art apparaat inzetten. Met deze veelzijdige suite worden tumoren real time in beeld gebracht en kunnen vervolgens tumoren met dunne naalden eventueel worden weggebrand.

Het bericht Primeur LUMC: Europa's eerste Angio CT-suite brengt tumoren beter in beeld   verscheen eerst op ICT&health.Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.