Doorgaan naar hoofdcontent

Onderzoeksrapport Deloitte naar Tweede Kamer

 
Onderzoeksrapport Deloitte naar Tweede Kamer
Het eerste deelrapport van Deloitte over de mondkapjesdeal met Relief Goods Alliance (RGA) is vandaag naar de Tweede Kamer gestuurd. Het rapport geeft een feitelijke weergave over hoe de deal tussen het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en RGA tot stand is gekomen. Het rapport laat zien dat er sprake was van forse externe en interne druk bij de totstandkoming van de deal.


Psychiatrie in de media, week 37
Onze pati├źntenzorg, ons vak en de activiteiten van de vereniging zijn regelmatig onderwerp van gesprek in de media. Een selectie van deze media-aandacht in week 37.


Met elkaar de samenleving zo open mogelijk houden
De samenleving open houden is het uitgangspunt van de lange termijnaanpak corona. Daarbij zijn er twee gelijkwaardige doelen: sociaal-maatschappelijke en economische continuïteit en vitaliteit en het toegankelijk houden van de zorg voor iedereen. Om het virus in toom te houden heeft iedereen - overheid, bedrijven, instellingen en de inwoners van Nederland - een verantwoordelijkheid. Dat benadrukt minister Kuipers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in de aanpak die aan de Tweede Kamer is gestuurd.


Industry Training for GVP Inspections


Kamerbrief over Voortgang inrichting staatscommissie XTC (MDMA)
Minister Kuipers (VWS) informeert de Tweede Kamer over de stand van zaken van de voorbereidingen voor de inrichting van de staatscommissie XTC (MDMA).


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.