Doorgaan naar hoofdcontent

Huishoudelijk medewerk(st)er Koudekerke/Middelburg M/V (32 uur)

 
Huishoudelijk medewerk(st)er Koudekerke/Middelburg M/V (32 uur)
Als huishoudelijke medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor de verzorging van het huishouden binnen de woonlocatie, maar help je ook mee als ondersteuning van de begeleiding op de locatie.


Kamerbrief over overzicht planning en wetgeving bewindspersonen VWS
Minister Kuipers (VWS) stuurt de Tweede Kamer een overzicht planning en wetgeving bewindspersonen VWS


Kind & Ziekenhuis krijgt gulle gift voor informatietechnologie in de kindzorg

Dankuwel, bestuur en leden van de Vereniging voor Informatica en Gezondheidszorg! Kind & Ziekenhuis heeft van deze vereniging een donatie gekregen van maar liefst 23.000 euro. De gulle gift is bedoeld voor het project AV1-robot van Kind & Ziekenhuis en het bevorderen van de ontwikkeling van PGO's voor kinderen. Voorzitter Hans Peter Lifmann en oud-voorzitter […]

Het bericht Kind & Ziekenhuis krijgt gulle gift voor informatietechnologie in de kindzorg verscheen eerst op Kind & Ziekenhuis.



Accelerating Clinical Trials in the EU: publication of 2022-2026 workplan, , 30/08/2022
The European Commission (EC), the Heads of Medicines Agencies (HMA) and the European Medicines Agency (EMA) have published the 2022-2026 workplan...


Tandartsen moeten beter communiceren met TMD-patiënten
Patiënten met kaakgewrichtsklachten gaan doorgaans een medisch traject in voor behandeling van hun klachten. Onderzoekers van de McGill University in Montreal hebben echter onderzocht wat TMD-patiënten van hun tandartsen verwachten bij het begeleiden en omgaan met hun chronische aandoening. Uit het onderzoek blijkt dat een betere communicatie tussen tandartsen en TMD-patiënten kan leiden tot positieve gezondheidsresultaten.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.