Doorgaan naar hoofdcontent

Genereer gasstandaarden met de vereiste concentraties vanuit vloeistoffen

 
Genereer gasstandaarden met de vereiste concentraties vanuit vloeistoffen
Sommige toepassingen vereisen gasmengsels of standaarden die niet verkrijgbaar zijn in cilinders. LiqMixTM NEPHOS, ontwikkeld door AlyTech, is een dynamisch systeem dat deze standaardgassen op maat genereert uit zuivere vloeistoffen of mengsels van vloeistoffen. Het instrument verdampt de vloeibare fase in een gasstroom, waardoor een aangepaste gasstandaard wordt gegenereerd, met meerdere concentraties en op een betrouwbare en nauwkeurige manier. De productie van een gasstandaard profiteert dan van volledige traceerbaarheid en kwaliteitsbewaking dankzij de bijbehorende software. De software, ontwikkeld door AlyTech, stelt u in staat om sequenties te creëren, kwaliteit te bewaken en er kan worden gesynchroniseerd met instrumenten van derden zoals GC, een spectrometer, een preconcentrator, een gasanalysator of elk ander instrument. Voordelen LiqMix - Maak een gastandaard van een of meer gassen, een of twee zuivere vloeistoffen of mengsels van vloeistoffen. NIEUW - Voldoet aan ISO 6145-7. - Ontworpen om te evolueren: gemakkelijk om vloeistof- of gaskanalen toe te voegen. NIEUW - Mengen van 2 vloeistofkanalen tegelijk. NIEUW - Automatisch beheer van vloeistoftoevoer en spoelfasen NIEUW - Genereer een breed scala aan concentraties van ppb tot %. - Nieuwe software voor de LiqMixTM-nephos die het mogelijk maakt om alle berekeningen uit te voeren en een kwaliteitsopvolging en traceerbaarheid van de tests te hebben. - Creëer, bewaar en plot complexe sequenties. - De volledige automatisering van het systeem bespaart de operator veel tijd. - Robuust ontwerp, eenvoudig onderhoud en gebruik. - Alle apparaten zijn behandeld met "Sulfinert" om het risico op corrosie te verminderen. Bezoek onze stand tijdens WoTs in Hal 7 voor meer informatie over AlyTech oplossingen.


Werkgroep Indicatoren stapt uit traject Uitkomstgerichte zorg medisch specialistische zorg
Eind juni heeft de werkgroep Indicatoren integrale geboortezorg aangegeven de werkzaamheden als werkgroep Zwangerschap, bevalling & kraambed  binnen het programma Uitkomstgerichte Zorg (UGZ) van de federatie van Medisch Specialisten en...


Koraal ondertekent 'intentieverklaring vast contract' Zorg aan Zet


Wilt u offline weten wat wij online voor u kunnen doen
Wilt u offline weten wat wij online voor u kunnen doen? Kom dan naar de beurs World of Technology & Science in de Jaarbeurs in Utrecht van 27-30 september. Wij staan daar met een grote stand vol innovaties op het gebied van meet- en regeltechniek. Op deze beurs hebben we ook een plek ingericht waar wij u meer vertellen over de online mogelijkheden bij Endress+Hauser. Met een My Endress+Hauser account heeft u nl. 24/7 toegang tot alle documentatie, al uw orders, offertes en facturen. Alles op 1 plek bij elkaar! Reuze handig voor het terugkijken van bestellingen of het plaatsen van een nieuwe offerte. U heeft alles bij de hand. Wil u hier meer over weten, kijk dan de video of kom naar de beurs. Registreer u nu alvast voor een gratis toegangskaart via onze website en steun daarmee ook Villa Joep - de stichting tegen neuroblastoom kinderkanker. Tijdens de beurs is een medewerker van Endress+Hauser aanwezig om samen met u naar de voordelen van een My Endress+Hauser account te kijken.


5 Redenen waarom u over moet stappen op de G:BOX-XRQ
De G:BOX-XRQ is een gel documentatie systeem voor DNA/RNA en eiwitdetectie. De G:BOX is uitermate geschikt voor chemiluminiscentie en routine-gelanalyse. Vijf redenen waarom u moet overstappen op de G:BOX: - 4 MP high quantum efficiency (QE) camera, picogram detectie. Door de gekoelde camera valt de achtergrondruis weg, scherpere foto's heeft u nog niet gehad. - Beelden multiplexen tot 5 diverse kanalen met UV, blauw en RGB HI-LED licht opties. Wissel eenvoudig tussen blots en gels. Mogelijkheid om stain-free foto's te maken. - Besparen op kosten en tijd. Perfecte belichte chemiebeelden in enkele klikken, zonder gebruik te hoeven maken van de tijdrovende X-ray film. - Controleer uw data snel in het GeneSys applicatiegedreven softwareprogramma. En analyseer uw data achter uw eigen PC met GeneTools, ongelimiteerd. - Software conform de CFR21 Part 11. Volledige traceerbare resultaten en te gebruiken voor diverse audits. Voor meer informatie over SynGene G:BOX geldocumentatiesystemen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het vinden van de oplossingen voor uw lab!


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.