Doorgaan naar hoofdcontent

Debatten over gegevensuitwisseling en regeldruk in parlement

 
Debatten over gegevensuitwisseling en regeldruk in parlement


WHO ontraadt antilichaambehandelingen bij covid-19


Nieuw informatieportaal internethandel diergeneesmiddelen en aangepaste aanmeldprocedure
De kleinhandel in diergeneesmiddelen via een webshop (ofwel internethandel) is sinds 28 januari 2022 aan een aantal regels gebonden. Na een inventarisatie onder houders van een D- of DR-vergunning en tijdelijke informatie op onze website is nu een nieuw informatieportaal en een herziene procedure gelanceerd.


Zesde editie MIND Last Man Standing in Utrecht op 24 september
Op zaterdag 24 september gaan honderden mensen op de Neude in Utrecht de fysieke en mentale uitdaging aan door (maximaal) zes uur lang op een paal te staan. Zij vragen hiermee samen met MIND de maatschappij om de prestatiedruk op jongeren te verminderen en bij te dragen aan hun mentale gezondheid.MIND Last Man Standing vindt voor de zesde keer plaats en is dit jaar op de Neude in Utrecht. Van 12:00 tot 18:00 uur kan iedereen meedoen die psychische gezondheid belangrijk vindt én geld wil ophalen voor het werk van gezondheidsorganisatie MIND. Het evenement wordt geopend door burgemeester van Utrecht...


Nieuwe keuzehulpen drugs, SOLK en eetstoornissen

Bij Akwa GGZ zijn nieuwe digitale keuzehulpen omtrent drugs, eetstoornissen en somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK) beschikbaar. Deze keuzehulpen ondersteunen professionals bij het gebruik van multidisciplinaire richtlijnen omtrent deze thema's. Akwa GGZ is een samenwerking van GGZ-organisaties, patiënten, naasten en professionals en ondersteunt verbetering van kwaliteit van zorg.

Het bericht Nieuwe keuzehulpen drugs, SOLK en eetstoornissen verscheen eerst op ICT&health.Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.