Doorgaan naar hoofdcontent

Accreditatie Dag van de Psychotherapie

 
Accreditatie Dag van de Psychotherapie
De accreditatiepunten van FGzPt, NVvP, VPeP en NVP voor de Dag van de Psychotherapie zijn bekend!


Voortgang fusie NIP en NVGzP
Op 21 september aanstaande nemen de ledenraden van de NVGzP en het NIP een besluit over de voorgenomen fusie. Bij een positief besluit zullen de verenigingen per 1 oktober 2022 fuseren. Bij een negatief besluit blijven beide verenigingen zelfstandig actief.


Nieuwe ronde subsidieaanvragen voor opleiden personeel
Tot eind september kunt u weer een aanvraag doen voor subsidie vanuit SectorplanPlus. Deze subsidies zijn bedoeld voor opleidingen voor ondersteunend personeel in de huisartsenpraktijk, zoals doktersassistenten, praktijkondersteuners of praktijkmanagers. In dit bericht leest u meer over de subsidies.


Nieuwe POH-GGZ kan niet langer als zzp'er werken
Een nieuwe POH-GGZ bij u in de huisartsenpraktijk kan niet langer via een zzp-constructie werken. Dat heeft de Belastingdienst besloten. Bestaande overeenkomsten kunnen gewoon blijven bestaan, maar we adviseren u een nieuwe POH-GGZ via een detacheringsbureau in te huren of zelf in dienst te nemen. In dit bericht leest u wat dit voor u betekent en wat de reden van deze wijziging is.


Integraal Zorgakkoord (IZA)
In augustus informeerden we u al over het – toen nog- concept Integraal Zorgakkoord. Deze week lag het definitieve voorstel [...]

Lees verder...Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.