Doorgaan naar hoofdcontent

Sponsor onze Socialrunners

 
Sponsor onze Socialrunners
Ook in 2022 zijn we weer met een team Socialrunners vertegenwoordigd bij de Socialrun, een estafetteloop waarbij in 48 uur 555 kilometer hardlopernd wordt afgelegd. Dit alles om openheid te stimuleren rondom psychische aandoeningen.


Manon van Splunter-Schneider tafelgast bij het radioprogramma June tot Twaalf op NH radio

Morgen, 2 augustus 2022, is mondhygiënist en voorzitter van NVM-mondhygiënisten Manon van Splunter-Schneider tussen 10.20 en 11.00 uur tafelgast bij het radioprogramma June tot Twaalf op NH radio. Zij vertelt tijdens de uitzending over de verschillende mogelijkheden van het tanden bleken. Luister of kijk mee via https://www.nhnieuws.nl/media #mondhygiënist #bleken

Het bericht Manon van Splunter-Schneider tafelgast bij het radioprogramma June tot Twaalf op NH radio verscheen eerst op NVM-mondhygiënisten.Inclisiran: natuurlijk en lichaamseigen?
Factcheck


Herhaalprik tegen corona voor alle 12-plussers


Cliëntervaringsonderzoek Wmo, Jeugdwet en Bijzondere bijstand 2021
Wij zijn benieuwd hoe cliënten Wmo, Jeugdwet en Bijzondere bijstand in de gemeente de ondersteuning beoordelen die zij ontvangen en welke effecten de ondersteuning heeft op de kwaliteit van leven. Om hier inzicht in te krijgen is er een cliëntervaringsonderzoek uitgevoerd. Voor de Wmo heeft dat heel goede resul-taten opgeleverd. De uitkomsten van het onderzoek zijn terug te vinden op de website van de gemeente en op de website: www.waarstaatjegemeente.nl!


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.