Doorgaan naar hoofdcontent

Kamerbrief over Geannoteerde Agenda Gezondheidsraad 7 september 2022

 
Kamerbrief over Geannoteerde Agenda Gezondheidsraad 7 september 2022
Minister Kuipers (VWS) biedt, mede namens de staatssecretaris van VWS, de Tweede Kamer een brief over Geannoteerde Agenda Gezondheidsraad 7 september 2022 aanDe Eerste Kamer heeft eenzelfde brief gekregen


Antwoorden op Kamervragen over diplomafraude in de zorg
Minister Helder (LZS) stuurt de Tweede Kamer de antwoorden op de vragen van het lid Mohandis (PvdA) over diplomafraude in de zorg (2022Z15180).


Antwoorden op Kamervragen over het bericht 'Fraude met valse diploma's in zorg neemt toe: cashen over de rug van kwetsbare patiƫnten'
Minister Helder (VWS) geeft antwoorden op de vragen van de leden Van den Hil en Bevers (beiden VVD) over het bericht 'Fraude met valse diploma's in zorg neemt toe: cashen over de rug van kwetsbare patiƫnten'.


Gezamenlijk statement RvT en medezeggenschap GGzE
De uitkomst van de spoedprocedure bij de Ondernemingskamer van donderdag is dat CCR, OR en de Raad van Toezicht van GGzE op korte termijn gezamenlijk tot selectie van een interim bestuurder en een voorzitter van de RvT wensen te komen.


Inspectie slaat alarm over situatie in Ter Apel
De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft vandaag alarm geslagen bij minister Kuipers (VWS) en bij de voorzitter van de veiligheidsregio Groningen over de situatie op het terrein buiten het aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ter Apel.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.