Doorgaan naar hoofdcontent

In de kosmos is alles ten dode opgeschreven

 
In de kosmos is alles ten dode opgeschreven
Ooit ga je dood. Dat is ingrijpend, maar er is niets bijzonders aan. Filosofen denken al eeuwen na over hoe de mens (de angst voor) de dood kan overwinnen. Ook in de kosmos is 'sterven' de gewoonste zaak van de wereld. Sterren stoppen met schijnen en maken plaats voor een nieuwe en 'betere' generatie sterren.


Overledenen per week, provincie en gemeente, week 32, 2022
Tabellen met gegevens over het aantal overledenen onder de bevolking van Nederland per week. Uitsplitsingen naar gemeente. leeftijd, geslacht, Wlz-zorggebruikers.


Vacature Klantmanager werk

Klantmanager werk Voor 24-36 uur per week (totaal 1,5 fte) Dankzij jouw toewijding als klantmanager, help je iemand niet alleen met een stap naar de arbeidsmarkt, maar ben je ook onderdeel van de integrale aanpak rondom één persoon of gezin. Voel jij je helemaal thuis in deze uitdagende rol? Dan is deze vacature iets voorLees meer

Het bericht Vacature Klantmanager werk verscheen eerst op Gemeente Heerenveen.



Breekpunten binnen laatste versie zorgakkoord

Na de analyse van de meest recente versie van het Integraal Zorgakkoord (IZA) die wij op 12 augustus ontvingen, informeren wij u graag over de brief met breekpunten die wij samen met de LHV naar het ministerie hebben gestuurd. Deze nieuwste conceptversie van het IZA hebben we getoetst op de voorwaarden die we steeds gecommuniceerd…

The post Breekpunten binnen laatste versie zorgakkoord first appeared on Vereniging Praktijkhoudende Huisartsen.


Nieuwste versie zorgakkoord: handen nog niet op elkaar
Op vrijdag 12 augustus hebben alle onderhandelingspartijen, waaronder wij, van het ministerie van VWS een nieuwe versie van het Integraal Zorgakkoord ontvangen. Wij hebben dit stuk in de afgelopen dagen beoordeeld: worden in dit voorstel oplossingen toegezegd voor de urgente problemen in de huisartsenzorg? In dit bericht leest u hoe wij tegen het IZA aankijken. Wij hebben VWS laten weten dat zij zonder verbeteringen de handen van de huisartsen niet op elkaar krijgen voor dit akkoord.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.