Doorgaan naar hoofdcontent

De Vink Wijzer EMB: hoe regel je (para)medische zeken?

 
De Vink Wijzer EMB: hoe regel je (para)medische zeken?


Vacature: Ervaren (medior/ senior) adviseur ouderenzorg/ palliatieve zorg

Vacature adviseur ouderenzorg/ palliatieve zorg Vacature: Ervaren (medior/senior) adviseur ouderenzorg / palliatieve zorg, 32 uur/ week. ZONH (Zorg Optimalisatie Noord-Holland) is een not-for-profit advies- en projectenorganisatie en werkt voor met name de eerstelijns zorgaanbieders in Noord Holland. ZONH werkt bijvoorbeeld voor huisartsencoöperaties, samenwerkingsverbanden van paramedici, apothekers en verloskundigen, VVT-organisaties en ziekenhuizen. De gezondheidszorg staat voor grote…

The post Vacature: Ervaren (medior/ senior) adviseur ouderenzorg/ palliatieve zorg appeared first on ZONH.



Maatschappelijk Impact Team van start
Nederland is uit de acute coronacrisis en teruggekeerd naar het normale dagelijks leven. Maar wanneer het in de toekomst toch nodig is om maatregelen te nemen, dan kan het kabinet leunen op adviezen van een nieuwe commissie: het Maatschappelijk Impact Team (MIT). Het MIT staat naast het Outbreak Management Team en zal parallel daaraan adviseren over de bredere sociaalmaatschappelijk en economische impact van voorgestelde maatregelen om corona tegen te gaan.  Jolande Sap wordt  voorzitter van het MIT. Sap heeft een uitgebreide staat van dienst bij verscheidene maatschappelijke organisaties en bedrijven. Bovendien heeft ze in Den Haag zowel politieke als ambtelijke ervaring. Dat schrijft minister Karien van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in een brief aan de Tweede Kamer.


Wachttijden Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en huishoudelijke hulp
Op dit moment zijn er wachttijden bij het aanvragen van Wmo. Afhankelijk van jouw aanvraag kan het ongeveer 2 maanden duren voordat jouw melding in behandeling wordt genomen.


De Vink Wijzer EMB: hoe regel je (para)medische zaken?


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.