Doorgaan naar hoofdcontent

1 op de 8 Nederlanders houdt langdurig klachten na corona

 
1 op de 8 Nederlanders houdt langdurig klachten na corona


Rijnstate breidt thuisbehandeling chemo uit

Patiënten die in het Rijnstate behandeld worden voor leukemie (bloedkanker) of Myelodysplastisch syndroom (MDS), een beenmergziekte, kunnen vanaf nu ook ervoor kiezen om de chemotherapie thuis toegediend te krijgen. Daarmee zet het ziekenhuis een volgende stap op weg naar het leveren van de 'Juiste Zorg op de Juiste Plek'. Met het thuis toedingen van chemokuren werd ruim een jaar geleden gestart door het '[email protected]' team.

Het bericht Rijnstate breidt thuisbehandeling chemo uit verscheen eerst op ICT&health.Agilent CrossLab Gaslekdetector én Flowmeter in één systeem
Tot 1 oktober 2022 kunt u nog profiteren van een speciale actie van Da Vinci Laboratory Solutions. We bieden maar liefst 15% korting op het Agilent CrossLab Cartridge Systeem G6693A; een elektronische gaslekdetector met verwisselbare cartridges die ook nog is voorzien van een flowmetersysteem. Zo kunt u gaslekken in een GC detecteren of tubing en aansluitingen in het complete lab op gaslekkage controleren met deze speciale Agilent detector. De elektronische lekdetector is gevoeliger dan detectie met gebruik van zeepoplossingen of methanol en water. Het body design van de lekdetector is gelijk aan de Agilent ADM Flow Meter G6691A, waardoor de flowmetercartridges ook passen in de lekdetectorbody. Na een firmware update maakt deze designflexibiliteit het mogelijk te schakelen tussen de flowmeter en lekdetector. Maak gebruik van de actie van Da Vinci en vermeld bij uw bestelling de actiecode: "LEAK2022". De actie is geldig tot 1 oktober 2022.


NEN publiceert ontwerprichtlijn voor het uitvoeren van corrigerende maatregelen
NEN heeft op 3 juni het ontwerp gepubliceerd van de Nederlandse Praktijkrichtlijn NPR 9021 "Kwaliteitsmanagement - Richtlijnen voor het uitvoeren van corrigerende maatregelen". Het ontwerp is beschikbaar voor de openbare commentaarperiode. Deze loopt tot en met augustus 2022.


AFM 'on a chip': Nanostructuur in 3 klikken
Bij Benelux Scientific zijn we altijd op zoek naar innovatieve technieken die uw onderzoek vergemakkelijken. In het kader daarvan zijn we trots u te melden dat we een samenwerking zijn aangegaan met het Canadese ICSPI Corp. ICSPI ontwikkelt en produceert gebruiksvriendelijke en betaalbare benchtop AFM-instrumenten, ontworpen voor de individuele wetenschapper en het individuele lab om 3D-beelden op nanoschaal vast te leggen. Hun vlaggenschip, de nGauge AFM, maakt gebruik van AFM-on-a-Chip technologie en biedt onderzoekers en wetenschappers 3D-scans op nanoschaal in ongeveer een minuut in hun eigen lab en op hun eigen werkbank. Meer info via [email protected]


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.