Doorgaan naar hoofdcontent

Uitnodiging: hoe kunnen we jou het beste helpen?

 
Uitnodiging: hoe kunnen we jou het beste helpen?
Om jou zo goed mogelijk van onze (online) diensten te voorzien, zijn wij op dit moment bezig met een onderzoek naar de website van Zorg voor innoveren. Kun jij vinden wat je zoekt? Het zou ons enorm helpen als je de korte vragenlijst wilt invullen. Dat kan via onderstaande knop. Je bent met het invullen maximaal 10 minuten bezig.


Leeswijzer AZW tabellen mobiliteit en werkgelegenheid
AZW StatLine bevat een aantal tabellen over mobiliteit en over werkgelegenheid. De onderlinge relatie tussen deze tabellen wordt in dit document uitgelegd.


Ruim 1 miljoen kinderen met kinderopvangtoeslag
In 2021 werd voor ruim 1 miljoen kinderen kinderopvangtoeslag uitgekeerd. Het aantal kinderen met kinderopvangtoeslag stijgt sinds 2015, wel vlakt de groei de laatste jaren af. De buitenschoolse opvang ving in 2021 bijna 536 duizend kinderen op, de dagopvang 541 duizend.


Schijf for Life nu ook als gratis app
De diĆ«tisten achter het plantaardige Schijf for Life voedingsadvies lanceren een gratis app. Via een checklist kunnen gebruikers bijhouden in hoeverre ze volgens de Schijf for Life eten. Met de app willen de initiatiefnemers bijdragen aan de volksgezondheid.   ​Plantaardige voeding  Er is steeds meer aandacht voor een volledig plantaardige voeding. In 2021 ontwikkelde een groep diĆ«tisten daarom...


138 miljoen voor toekomstbestendige gehandicaptenzorg
Het kabinet stelt 138 miljoen ter beschikking tot 2027 voor het toekomstbestendig maken van de gehandicaptenzorg. Het gaat om de uitwerking van Toekomstagenda Zorg en het ondersteunen van mensen met een beperking. Twintig miljoen van het totaalbedrag wordt beschikbaar gesteld voor zorginnovatie en technologie. Een belangrijk deel daarvan gaat naar het implementeren en opschalen van technologie in...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.