Doorgaan naar hoofdcontent

Overheveling Wlz-behandeling naar Zorgverzekeringswet voorlopig van de baan

 
Overheveling Wlz-behandeling naar Zorgverzekeringswet voorlopig van de baan
De door de LHV bekritiseerde overheveling van Wlz-behandeling en medicijnen naar de Zvw is uitgesteld. In een kamerbrief schrijft minister Helder dat een overheveling per 2025 niet mogelijk is, veldpartijen hebben aangegeven dat het een "ongewenst hoge druk zet op de zorgverlening aan de meest kwetsbare ouderen en mensen met een beperking."


Actieve levensbeëindiging in de leeftijd van 1 tot 12 jaar
Na een lang en uitgebreid onderzoek ligt er nu een concept-regeling klaar voor actieve levensbeƫindiging in de leeftijd van 1 tot 12 jaar.


Het verhaal van Anja
'Er was al zo vaak ruzie geweest. Dit keer drukte hij een kussen op mijn gezicht en bleef maar drukken. Ik kreeg geen lucht. Toen mijn eerste zoon geboren werd, dacht ik dat zijn vader trots ...


Qutenza® pleisters en klachten na beroepsmatige blootstelling
Bijwerkingencentrum Lareb ontving achtentwintig meldingen van keel- en oogirritatie, benauwdheid, hoesten en hoofdpijn bij Qutenza® pleisters. Het ging om zorgmedewerkers die door ...


Lijn1 komt naar je toe
Lijn1 gaat on duo tour. Dat betekent dat twee adviseurs  graag bij jou op bezoek komen. Het bericht Lijn1 komt naar je toe verscheen eerst op Lijn1.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.