Doorgaan naar hoofdcontent

Naar een Gezond en Gelukkig Den Haag; Van Ego naar Eco

 
Naar een Gezond en Gelukkig Den Haag; Van Ego naar Eco
Van ego naar eco was 28 juni jongsteleden het thema van het breed overleg van de coalitie Gezond en Gelukkig Den Haag. Het bericht Naar een Gezond en Gelukkig Den Haag; Van Ego naar Eco verscheen eerst op Lijn1.


Een oplossing voor onbegrepen (pijn)klachten is vaker mogelijk dan gedacht…
Het gaat om een brede visie op ziekte en (positieve) gezondheid, waarin lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het bericht Een oplossing voor onbegrepen (pijn)klachten is vaker mogelijk dan gedacht… verscheen eerst op Lijn1.


Huidaandoening lichen planus gemeld na coronavaccinatie
Tot en met 16 mei 2022 ontving Bijwerkingencentrum Lareb 48 meldingen van lichen planus na toediening van zo'n 36,2 miljoen coronavaccinaties. Lichen planus is een ziekte van de hu...


Praktijkprikkel 2022/14 - Qutenza® pleisters en beroepsmatige blootstelling
Praktijkprikkel


Nieuwe regeling zorgkosten Oekraïense vluchtelingen van kracht
Vanaf 1 juli 2022 is de Regeling Medische zorg Ontheemden uit Oekraïne (RMO) van kracht. Het declareren van de vergoeding van medische zorg voor vluchtelingen uit Oekraïne wordt daarmee vereenvoudigd. Na lang aandringen door ons, is dit nu eindelijk geregeld door de betrokken ministeries. In dit bericht leest u meer over de regeling, voor wie deze van toepassing is en wat er wordt vergoed.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.