Doorgaan naar hoofdcontent

Arbeidsrechtelijke veranderingen per 1 augustus 2022: Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden

 
Arbeidsrechtelijke veranderingen per 1 augustus 2022: Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden


Terugkomdag Hezenberg GGZ

Op zaterdag 29 oktober is er een terugkomdag voor mensen die voor GGZ-behandeling bij Hezenberg verbleven. De terugkomdag is een dag met ruimte voor ontmoeting, creativiteit, zang, natuur, stilte… Kort gezegd: een dag met ruimte voor jezelf! Er zal een carrousel zijn van verschillende activiteiten, waardoor iedereen alles kan meemaken. er is een viering, een …

Terugkomdag Hezenberg GGZ lees verder

The post Terugkomdag Hezenberg GGZ appeared first on Hezenberg - GGZ - Retraite - Pastoraat.Gezocht: enthousiaste cliënt die wil meedoen het werk van Fijnder nog beter te maken

Bent u cliënt van Fijnder en vindt u het belangrijk en leuk om mee te denken over het beleid voor de sociale minima, reageer dan op de vacature bij de cliëntenraad! Dat kan via [email protected] of door te bellen met de voorzitter van de cliëntenraad: Hans Kettelerij, 06-1097 1028. U kunt ook contact opnemen met uw (inkomens) consulent.De cliëntenraad komt op voor de algemene belangen van alle cliënten van Fijnder Werkleerbedrijf Oost Achterhoek. En geeft hierover gevraagde en ongevraagde adviezen.De cliëntenraad werkt met kleine zelfstandige werkgroepen en vergadert iedere tweede donderdag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur. De verwachte inzet bedraagt ongeveer 10 tot 15 uur per maand. Voor deelname aan deze vergaderingen is een vergoeding en een reiskostenregeling vastgesteld. U krijgt een laptop in bruikleen. Ook is het mogelijk om persoonlijke ontwikkeltrajecten te volgen.


Wijziging in Raad van Bestuur Certe
In het najaar 2021 is Certe een nieuwe organisatiefase ingegaan met nieuw benoemd tweehoofdige Raad van Bestuur, Geke Blokzijl en Remko Smit. De onderlinge samenwerking binnen de Raad van Bestuur werpt helaas niet de gewenste vruchten af.


Rectificatie Kamerbrief Besluit aanbieden COVID-19-herhaalprik in het najaar van 2022
Door het ontbreken van een bijlage biedt minister Kuipers (VWS) de kamerbrief Besluit aanbieden COVID-19-herhaalprik in het najaar van 2022 opnieuw aan.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.