Doorgaan naar hoofdcontent

Apotheekhoudend congres van 6 oktober verschoven

 
Apotheekhoudend congres van 6 oktober verschoven
Het geplande apotheekhoudende congres van 6 oktober aanstaande wordt verschoven naar begin 2023. Reden hiervoor is dat twee inkooporganisaties op en rond deze datum ook scholingsactiviteiten hebben gepland. Om u een lastige keuze te besparen, verschuiven wij het congres naar een later tijdstip. Zodra de nieuwe datum bekend is, informeren wij u hierover.


10 tips om goed om te gaan met de hitte


'Werken in de zorg is prachtig, maar dat hoor je nauwelijks in de media'


Schrijf je in voor training gezondheidsvaardigheden!
Hoe zorg je dat patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden betere toegang tot zorg krijgen? Dat en meer leer je tijdens de online inspiratie- en aan de slag-sessie op 8 september 2022 over gezondheidsverschillen en -vaardigheden. Schrijf je nú in! Lees meer over Schrijf je in voor training gezondheidsvaardigheden!


Positieve Gezondheid stimuleren in de regio: 10 praktische voorbeelden
Gezondheid en welzijn gaat om veel meer dan de aanwezigheid van een medische aandoening. Het gaat onder meer om het voorkomen van ziekte, het vermogen met levensdimensies om te gaan en hoe je zelf jouw gezondheid kunt beïnvloeden. Gezondheid is daarmee niet langer alleen het domein van een zorgprofessional. Het vraagt een veel bredere blik […] The post Positieve Gezondheid stimuleren in de...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.