Doorgaan naar hoofdcontent

PoC ‘Vrijwillig Machtigen MedMij’ met succes afgerond

 
PoC 'Vrijwillig Machtigen MedMij' met succes afgerond
Een van de zaken die binnen het MedMij afsprakenstelsel nog niet opgenomen waren, was een uitwerking voor het Vrijwillig Machtigen. Daarvoor heeft PROVES een Proof of Concept (PoC) opgezet, met als doel het Vrijwillig Machtigen binnen MedMij te beproeven. De PoC is met succes uitgevoerd en met de oplevering van de eindrapportage is die nu volledig afgerond. Het bericht PoC 'Vrijwillig...


Eigen bijdrage jeugdhulp is niet acceptabel


Minder fouten en tijdwinst door koppeling medicatiepompen aan elektronisch patiëntendossier
Op de intensive care van het Erasmus MC zijn de medicatiepompen sinds kort gekoppeld aan het elektronische patiëntendossier HiX. Dit leidt tot minder medicatiefouten en tijdswinst voor IC-verpleegkundigen.


Netwerkontbijt in Middelburg
Op dinsdag 31 mei organiseren wij een netwerkontbijt in ons behandelcentrum en atelier in Middelburg voor iedereen die een connectie heeft met Zeeuwse Gronden of met de zorgsector.


Begane grond gemeentehuis wordt vernieuwd
Dagelijks bezoeken vele inwoners de receptie en de balies van Burgerzaken, Werk & Inkomen en Wmo in het gemeentehuis. Het is belangrijk dat deze openbare ruimte voldoet aan de wensen en eisen van deze tijd. Daarom gaan we vanaf 27 mei de begane grond van het gemeentehuis vernieuwen. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.