Doorgaan naar hoofdcontent

Dag van Begrijpelijke Communicatie: meedoen is snappen waar het over gaat

 
Dag van Begrijpelijke Communicatie: meedoen is snappen waar het over gaat


Promotie Nelleke Bots - van 't Spijker
Op vrijdag 3 juni om 11:00u verdedigt Nelleke Bots - van 't Spijker haar proefschrift: 'Older people in dental practice: oral health and oral health care' in de Aula, Oude Lutherse Kerk, Singel 411 te Amsterdam. Promotoren zijn prof. dr. J.J.


Ouderenmishandeling
Kindermishandeling is een onderwerp dat je als mondzorgverlener af en toe voorbij ziet komen. De meesten van ons zijn ook alert op signalen van kindermishandeling. Maar hoe zit dat met ouderen? Jaarlijks worden 1 op de 50 thuiswonende ouderen van 65 jaar en ouder slachtoffer van ouderenmishandeling. Ouderenmishandeling is grensoverschrijdend gedrag naar de oudere toe, door een persoon van wie de...


Overledenen per week, provincie en gemeente, week 19, 2022
Tabellen met gegevens over het aantal overledenen onder de bevolking van Nederland per week. Uitsplitsingen naar gemeente. leeftijd, geslacht, Wlz-zorggebruikers.


Overgangsklachten vrouwelijke werknemers, 2021
Deze tabellenset beschrijft voor vrouwelijke werknemers in de overgang in 2021 in welke mate overgangsklachten van invloed zijn op het werk, of zij dit bespreken en of zij behoefte hebben aan meer steun op het werk.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.