Doorgaan naar hoofdcontent

Betrekken van patiënten bij praktijkvoering

 
Betrekken van patiënten bij praktijkvoering
Bij gezondheidscentrum Heikant zijn ze altijd op zoek naar projecten die patiënten vooruit kunnen helpen. Zo is persoonsgericht werken het uitgangspunt Het bericht Betrekken van patiënten bij praktijkvoering  verscheen eerst op InEen.


De Dokter: deze week bij u op de mat
De nieuwste editie van De Dokter valt vrijdag bij LHV-leden op de mat. Hilbert Kraaij, praktijkhoudend huisarts in Wezep, vertelt alvast iets over de inhoud van dit nummer.


ENHCC
Van 11 t/m 15 mei 2022 was het 17de symposium van het European Network of Health Care Chaplaincy: ENHCC. Het werd dit keer gehouden bij de Orthodox Academy op Kreta en werd georganiseerd door Simon Evers, de coördinator van de ENHCC. Het thema van het symposium was: Connecting Heart to Heart – Being a Chaplain [...] Het bericht ENHCC verscheen eerst op VGVZ.


Medewerkers aan het woord: in gesprek met Lisanne Mulderij en Gijs Brouwer
Het snel ontwikkelende zorglandschap maakt dat Proscoop groeit. Hierdoor zijn er vier nieuwe adviseurs gestart. Tijd voor een interview met twee van deze adviseurs, die zich gaan inzetten in de regio's Zwolle, Salland en Vechtdal. Een ontspannen duo interview over hun drijfveren, motivatie, eerste indrukken en meer. "Een enthousiaste groep mensen. Ik werd met open […] The post...


Uitnodiging onlinebijeenkomst update beroepscompetentieprofiel mbo-verpleegkundige
23 mei 2022 - De laatste jaren is er veel veranderd in het werk van mbo-verpleegkundigen in de VVT. Daarom wordt in opdracht van werkgevers- en werknemersorganisaties het huidige beroepscompetentieprofiel uit 2016 aangepast aan de zorg van nu en de nabije toekomst. Tijdens het webinar worden de ervaringen uit de praktijk vanuit verschillende perspectieven opgehaald. Het delen van meningen en...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.