Doorgaan naar hoofdcontent

18- tot 35-jarigen bewogen minder in 2021

 
18- tot 35-jarigen bewogen minder in 2021
In 2021 voldeed de helft van de Nederlanders van 4 jaar of ouder aan de Beweegrichtlijnen. Dit is minder dan in 2019 en 2020. Meer kinderen van 4 tot 12 jaar en mensen van 75 jaar of ouder zijn voldoende gaan bewegen. Volwassenen tussen de 18 en 35 jaar bewogen in 2021 minder dan in de voorgaande jaren..


Tijd besteed aan beweegactiviteiten 2017-2021
Beweegactiviteiten, wandelen, fietsen, activiteiten zware inspanning op school of werk, zware huishoudelijke activiteiten, activiteiten vrije tijd, bewegingsonderwijs, 2017-2021.


Tabel leefstijl, 2021
Rookgedrag, alcohol, drugs, seksuele gezondheid, overgewicht, lichamelijke activiteit en voeding, 2021.


Staatssecretaris Van Ooijen: prioriteit voor meest kwetsbare kinderen, marktwerking beperken
Staatssecretaris van Ooijen (VWS) wil flinke hervormingen in de jeugdzorg doorvoeren om de zorg te verbeteren voor kinderen, jongeren en gezinnen die dat nodig hebben. Het goed organiseren van zorg voor kinderen met de meest complexe problemen heeft daarbij de hoogste prioriteit en dat vraagt om meer regie en professionele ruimte.


Vacature Stagiair communicatie (hbo)
Voor een periode van 20 weken (36 uur per week) Werken bij een gemeente saai? Echt niet! Zorg, sport, veiligheid en onderhoud van speeltuinen. Je kunt het zo gek niet bedenken of we doen het. Als stagiair communicatie bij de gemeente Heerenveen ga je aan de slag met de communicatie rondom verschillende projecten, je ontwikkeltLees meer Het bericht Vacature Stagiair communicatie (hbo) verscheen...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.