Doorgaan naar hoofdcontent

Start Integrale Gezondheidsmonitor COVID-19: grootschalig onderzoek naar impact coronacrisis op publieke gezondheid

 
Start Integrale Gezondheidsmonitor COVID-19: grootschalig onderzoek naar impact coronacrisis op publieke gezondheid
Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), de gemeenschappelijke GGD'en in samenwerking met GGD GHOR Nederland, het Nivel en ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum - samen het Netwerk GOR - hebben een nieuwe monitor ontwikkeld: de Integrale Gezondheids-monitor COVID-19.


Contactpunt Oekraïne voor professionals
ARQ IVP stelt haar jarenlange ervaring in het ondersteunen van mensen en organisaties die te maken krijgen met ingrijpende gebeurtenissen, rampen en crises graag ter beschikking in deze crisis. Contactpunt Oekraïne: 088 – 3305500 (werkdagen tussen 9-17 uur)


Informatiepagina over de oorlog in Oekraïne
De oorlog in Oekraïne heeft grote maatschappelijke impact. Zowel in de regio van Oekraïne als in Nederland. ARQ deelt haar kennis rondom psychosociale ondersteuning op verschillende manieren en voor verschillende doelgroepen.


Coronavirus en uw bezoek aan ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum
Laatste update: Donderdag 24 maart Dit bericht wordt bijgewerkt als er nieuwe ontwikkelingen zijn. For English, see below.


Weinig zicht op hoeveel leerlingen met autisme extra ondersteuning nodig hebben
17 april 2022 – De Inspectie van het Onderwijs heeft woensdag 13 april het rapport De Staat van het Onderwijs 2022 uitgebracht en aangeboden aan de ministers van Onderwijs. Jaarlijks brengen zij dit rapport uit over wat goed gaat in het onderwijs en over wat beter kan.  De NVA-Expertgroep Autisme en Onderwijs mocht het rapport De Staat... Lees verder... Het bericht Weinig zicht op hoeveel...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.