Doorgaan naar hoofdcontent

Nationaal gesprek Uitbuiting & LVB

 
Nationaal gesprek Uitbuiting & LVB


Aanhoudend ernstig tekort aan Visudyne
Er is nog steeds een wereldwijd tekort aan Visudyne (verteporfine), een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van bepaalde oogziekten. Visudyne is een kritisch geneesmiddel, en er zijn geen alternatieven beschikbaar. Het tekort komt door aanhoudende productieproblemen bij de fabrikant in Amerika, de enige ter wereld die dit geneesmiddel maakt. Op dit moment kan de fabrikant minder...


Medtronic FA1231- Percept™ PC Implantable Neurostimulator
Het doel van deze brief is u mede te delen dat in zeldzame gevallen (0,044%) de Percept™ PC-implanteerbare neurostimulator (INS) model B35200 niet kan communiceren met de artsen-programmer en/of de patiënten- programmer (HH90 Handset en TM91 Communicator). In die gevallen zal de INS therapie blijven geven aan de patiënt binnen de geprogrammeerde parameters.


Vacature Zorgambulance chauffeur
De zorgambulancechauffeur houdt ervan om te rijden. Met zijn sociale en verzorgende karakter zorgt hij voor optimaal vervoer van onze patiënten. Soms is het druk, soms is het rustig maar het werk op de zorgambulance is altijd bijzonder.


Vacature Zorgambulance verpleegkundige
De zorgambulanceverpleegkundige heeft een hart voor zorg. De ervaring van deze verpleegkundige staat garant voor een optimale begeleiding van onze patiënten tijdens geplande ritten in stabiele zorgsituaties.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.