Doorgaan naar hoofdcontent

‘Je kunt het ISS niet zomaar uitzetten’

 
'Je kunt het ISS niet zomaar uitzetten'
De Europese ruimtevaartorganisatie ESA schort de maanmissies met Rusland voorlopig op. Eerder dreigde Rusland al het internationale ruimtestation ISS neer te laten storten. Oud-ISS-bewoner André Kuipers blikt terug en vooruit op de Russisch-Westerse samenwerking in de ruimte. "Het is bijna onvermijdelijk dat het ISS gaat stoppen."


De Voorjaarscongres Event Website is nu live!
Bezoek de NVAMK Voorjaarscongres 2022 event website voor het laatste nieuws rondom het congres!


Nieuwe cao VVT valt tegen voor specialisten ouderengeneeskunde
Op 9 maart is er een onderhandelingsresultaat bereikt over de nieuwe CAO voor iedereen die werkzaam is in een verpleeg- of verzorgingshuis of in de thuiszorg (VVT). Met ruim 470.000 werknemers is de cao VVT de grootste van Nederland. De Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) is echter niet tevreden over het resultaat van de cao-onderhandelingen. Zij zijn als enige...


Wil je in gesprek met een onafhankelijke zorgprofessional?
17 februari 2022 Heb je voor jezelf, vrienden of familie vragen over corona en vaccineren? Wil je in gesprek met een onafhankelijke zorgprofessional?


Over geur valt niet te twisten
De penetrante lucht van kaas en zweet wordt overal ter wereld als afstotend ervaren. In een recent onderzoek kwam naar voren dat cultuur geen invloed heeft op de waardering van geur.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.