Doorgaan naar hoofdcontent

Gegund voor aanbestedingsopdracht jeugdhulp door gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam

 
Gegund voor aanbestedingsopdracht jeugdhulp door gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam
De gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam (MVS) maakten vandaag bekend dat de aanbestedingsopdracht voor de meeste vormen van jeugdhulp vanaf 2023 is gegund aan Mevis, een samenwerkingsverband bestaande uit Timon, MEE Rotterdam Rijnmond, Yulius, ASVZ en Prokino Zorg. Met de keuze voor deze nieuwe samenwerkingspartner is een volgende belangrijke stap gezet in de invoering van het MVS...


100 dagen in je hoofd: Marlou
Vanavond zagen we Tim in gesprek met GGZ-agoog Marlou over de impact van soms heftige gebeurtenissen op de afdeling van OPSY. Voor Tim was het een nieuwe ervaring om zoveel verdriet en pijn te zien bij iemand. De impact hiervan bij Tim was voor Marlou een eyeopener: "Het deed me weer beseffen dat ik bijzonder werk heb."


GGzExperience: zijn wij jouw toekomstige werkgever?
Ben jij je aan het oriƫnteren voor een baan binnen de psychiatrie? Dan is onze GGzExperience op 26 november een interessant evenement. Tijdens deze middag maak je kennis met onze organisatie en baanmogelijkheden.


Vrijwilliger in beeld: Susannah
Susannah (24) studeerde Psychologie maar kwam er gaandeweg achter dat ze liever verpleegkundige wordt. Binnen de geestelijke gezondheidszorg. Om dat idee verder te verkennen besloot ze vrijwilligerswerk bij GGzE te doen.


Grote regionale gezondheidsinstellingen werken samen aan beter milieu


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.