Doorgaan naar hoofdcontent

Stelsel stelt jeugdprofessional onvoldoende in staat om het verschil te maken

 
Stelsel stelt jeugdprofessional onvoldoende in staat om het verschil te maken
Kinderen en gezinnen met de meest complexe problemen worden op dit moment niet goed of te laat geholpen. Dat schrijven de Kinderombudsman, Nationale Ombudsman, Nederlandse Zorgautoriteit, Raad voor Volksgezondheid & Samenleving en de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Onder de noemer 'Samen verder' voerde de coalitie van vijf organisaties gesprekken met jongeren, ouders, professionals,...


Zaamigo checkt met app hoe goed je je tanden poetst
Zelf checken hoe goed je je tanden poetst? De Zwitserse startup Zaamigo wil daarbij helpen. Zij ontwikkelden een camera die met de bijbehorende app kan analyseren hoe goed je je tanden poetst.


Inschrijftermijn Anna Reyvaanprijzen bijna verlopen
Vergeet het niet! De deadline nadert om je kandidaat te stellen voor een Anna Reynvaanprijs. De data op een rij: vrijdag 4 maart (Anna Reynvaan Wetenschapsprijs), vrijdag 11 maart (Anna Reynvaan Praktijkprijs) en donderdag 7 april (Anna Reynvaan Studentenprijs).


Opleiden in het gebruik van e-health: hoe pak je dat aan?
Leren werken met e-health in de zorg: wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe neem je zorgpersoneel én cliënten mee? En hoe zorg je ervoor dat men gemotiveerd blijft? Over deze vraagstukken gaan we in gesprek met innovatiemanager Merlijne Sonneveld en programmamanager Nils van de Reijt.


Ziekenhuizen op weg naar gezond voedingsaanbod
Een gezond voedingsaanbod voor patiënten, bezoekers en medewerkers. Dat is de ambitie van de 39 ziekenhuizen die meedoen aan Goede zorg proef je.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.