Doorgaan naar hoofdcontent

Snel duizelig en vaak moe? Misschien heb je bloedarmoede

 
Snel duizelig en vaak moe? Misschien heb je bloedarmoede
Elke week stellen we een gezondheidsvraag aan een medisch deskundige. Deze week: ik ben vaak moe. Heb ik misschien bloedarmoede? Huisarts Monique Tjon-A-Tsien: "Heftige menstruatie en ijzertekort kunnen beide leiden tot bloedarmoede."


Indicatoren voor gezondheid op basis van registerinformatie, 2016
Drie indicatoren voor gezondheid gebaseerd op zorgkosten en/of medicijngebruik zijn vergeleken met gegevens over gezondheid en aandoeningen uit de Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen uit hetzelfde verslagjaar.


Onderzoek naar begeleidingstraject rondom bariatrische chirurgie
Na een bariatische operatie krijgen patiënten langdurige nazorg en intensieve begeleiding, met als doel de gezonde leefstijl te bevorderen en behouden. Het is nog onbekend in welke vorm deze nazorg het meest effectief is. Nadia Botros, promovendus bij Vitalys en Wageningen University & Research (WUR) start hier onderzoek naar.      Multidisciplinair begeleidingstraject  Blijvend...


That is far from a relationship; I'd claim that it's more , and is maybe not reasonable if you ask me
[…] Het bericht That is far from a relationship; I'd claim that it's more , and is maybe not reasonable if you ask me verscheen eerst op NVGzP.


Koningin Maxima lanceert stichting voor mentale gezondheid van jongeren
Gisteren is Stichting MIND Us officieel gelanceerd door Koningin Máxima tijdens een werkbezoek in Rotterdam. De nieuwe stichting wil dat jongeren grip krijgen op hun mentale gezondheid, zich veerkrachtig ontwikkelen en hulp weten te vinden als dat nodig is. De organisatie kwam in nauwe samenwerking en met steun van MIND tot stand, dat zegt enorm verheugd en trots te zijn dat na intensieve...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.