Doorgaan naar hoofdcontent

Opnieuw Planetree gecertificeerd!

 
Opnieuw Planetree gecertificeerd!
GGzE is trots dat wij ons weer Planetree gecertificeerd mogen noemen. Wij bedanken iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit mooie zilveren resultaat. Een resultaat waar iedereen die zich  bij GGzE betrokken voelt supertrots op mag zijn.


"Het online COPD-programma geeft me rust en zelfvertrouwen"
Dertien jaar geleden kreeg hij de diagnose COPD, maar pas sinds kort begint hij echt de impact van de ziekte te ervaren. Het bericht "Het online COPD-programma geeft me rust en zelfvertrouwen" verscheen eerst op InEen.


"Ik ben sinds kort helemaal van de medicijnen af"
Onder de hoede van haar fysiotherapeut Kees begint Corry aan een inspannend, maar succesvol traject op weg naar een betere gezondheid. Het bericht "Ik ben sinds kort helemaal van de medicijnen af" verscheen eerst op InEen.


"Ik geniet weer volop van het leven"
Dag en nacht was hij voor de baas inzetbaar, totdat hij zijn klachten niet langer kon negeren en een bezoek bracht aan de huisarts. Het bericht "Ik geniet weer volop van het leven" verscheen eerst op InEen.


"Gaaf dat je door bewegen en anders eten je medicatiegebruik kan beperken"
Angela de Rooij-Peek (53) sport vijf uur per week en houdt zich aan een streng koolhydraatarm dieet. Het bericht "Gaaf dat je door bewegen en anders eten je medicatiegebruik kan beperken" verscheen eerst op InEen.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.