Doorgaan naar hoofdcontent

Nascholing ‘Ontwikkelingsachterstanden bij kinderen’

 
Nascholing 'Ontwikkelingsachterstanden bij kinderen'
Dinsdagavond 1 November 2022 van 19.00-22.00 uur Digitale scholing online via Zoom Onderwerp: Ontwikkelingsachterstanden bij kinderen Korte omschrijving: Vrijwel dagelijks hebben we binnen de JGZ te maken met ontwikkelingsachterstanden, leerproblemen en anatomische afwijkingen of opvallendheden bij kinderen: een breed en interessant onderwerp binnen ons vakgebied. Maar niet altijd even...


Overledenen per week, provincie en gemeente, week 10, 2022
Tabellen met gegevens over het aantal overledenen onder de bevolking van Nederland per week. Uitsplitsingen naar gemeente. leeftijd, geslacht, Wlz-zorggebruikers.


Onderhandelingsresultaat voor nieuwe Cao Gehandicaptenzorg
Het bericht Onderhandelingsresultaat voor nieuwe Cao Gehandicaptenzorg verscheen eerst op Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband.


Herindeling functie POH-GGZ
De functie POH-GGZ is geactualiseerd in het kader van de Functiewaardering Huisartsenzorg (FWHZ). Dit heeft geresulteerd in een herindeling van de functie op twee niveaus: POH-GGZ A (schaal 8) en POH-GGZ B (schaal 9) per 1 mei 2022.


Opvang voor Oekraïense vluchtelingen in De Wolden
Gemeente De Wolden gaat Oekraïense vluchtelingen opvangen in een woonboerderij in Drogteropslagen (15 personen) en groepsaccommodatie de Moréne in Koekange (8 personen). Daarnaast zijn er tientallen plaatsen beschikbaar op vakantiepark de Westerbergen in Echten als dat nodig is, om de vluchtelingen een veilige en compleet ingerichte opvang te bieden. Deze zijn echter voor bepaalde tijd...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.