Doorgaan naar hoofdcontent

Binnenkijken bij De Zijlen

 
Binnenkijken bij De Zijlen


SynQuest Samen Beslissen met ROM


Suïcidaliteit ondanks of dankzij Seroxat?
De rechtbank Midden Nederland besloot in 2018 dat geneesmiddelen producent GlaxoSmithKline (GSK) onrechtmatig handelde jegens kinderen en jongeren die Seroxat (paroxetine) gebruikten. De producent wist dat Seroxat bij deze doelgroep ineffectief was en dat suïcidaliteit en zelfbeschadiging vaker voorkwam dan in de controlegroep. Volgens de rechtbank had GSK de jonge gebruikers hiervoor moeten...


Mijn herstel – Hoe geef ik zin aan het leven?
Wat is herstel? vraag Marijn zich af. "Ik geniet ook weer van terrasjes pakken en naar musea gaan en ik zie het leven weer als zinvol". Het bericht Mijn herstel – Hoe geef ik zin aan het leven? verscheen eerst op PsychoseNet.


NZa (digitale) informatiebijeenkomst zorgbundels
Beste leden van de Kennisgroep zorgverkoop, Hierbij attenderen wij...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.